reefcommunicatie
m20
m1
m3
m5
m7
Rabo PLT hgw

Rabobank
Verschillende lokale Rabobanken en Rabobank Nederland hebben me ingeschakeld als interim senior communicatieadviseur. Als tijdelijke vervanging of voor een project of veranderingstraject.

Politie
Interim adviseur interne communicatie voor het korpsbrede veranderingstraject Informatie Gestuurde Politie bij politie Haaglanden. Schrijven van teksten voor landelijke communicatiemiddelen.

Campagne Huiselijk Geweld
Bedenken, schrijven en uitvoeren van de publiekscampagne tegen huiselijk geweld van het eerste advies- en meldpunt in Haarlem. De tweede campagne is landelijk uitgerold.

Bekijk de campagnes
Muiderslotluchtfoto1
TenKate1 MUZBOEK

Ten Kate
Schrijven en uitgeven van een boek over de historie van dit in 1920 opgerichte familiebedrijf. Adviseren en maken communicatiemiddelen als website en brochures. www.tenkate.nl

Rijksmuseum Muiderslot
Marketing- en communicatieadviseur ad interim voor het mooiste en best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland. Projectleider van de nieuwe website www.muiderslot.nl

Nederlandse Museumvereniging
Onderzoeken en experimenten om kinderen te stimuleren vaker een museum te bezoeken verwerken tot een prettig leesbare tekst en een aantrekkelijk boek. Samen met vormgever Josta Bischoff Tulleken.

Fortis1 Overheid WHS

Fortis
Interim redacteur en adviseur interne communicatie bij de fusie van de verzekeringen AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend tot Fortis ASR (nu ASR Verzekeringen).

Overheidsinstellingen
Voor verschillende overheidsinstellingen ontwikkelde ik campagnes en voorlichtingsmateriaal, zoals voor de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer bijvoorbeeld.

Winkelhart Schalkwijk
Marketingcommunicatie voor dit overdekte winkelcentrum in Haarlem met 115 winkels onder een dak. Samen met art director Jacques Overtoom

Wat kan ik voor ú doen? Bel 06 29 56 58 52 of mail naar ben@reefcommunicatie.nl

versterken schrijven trainen kijken kennismaken Bekijk de campagnes