reefcommunicatie
m20
m1
m3
m5
m7
REEFCOM1

Kennismaken

Mijn achtergrond en opleiding
Taal en communicatie vormen de rode draad in mijn studie en loopbaan. Ik studeerde Taalbeheersing aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben daar afgestudeerd op een onderzoek naar persuasieve technieken in 20e-eeuwse reclameteksten. Het was dan ook geen verrassing dat ik mijn werk vond als communicatie- en pr-adviseur bij bedrijven en copywriter en account manager bij reclamebureaus.

In 1994 begon ik als zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver onder de naam Reef Communicatie. En dat doe ik nog steeds.

Mijn visie op communicatie
In mijn visie is communicatie transparant, eerlijk en open. Teksten zijn helder, duidelijk en begrijpelijk. Geen enkele organisatie kan zich in deze tijd nog veroorloven onvolledig of niet-transparant te communiceren. Klanten, consumenten, bedrijven en andere doelgroepen rekenen een organisatie daar keihard op af.

Iedereen communiceert. Het gevolg is dat communicatie niet iets is van de communicatieafdeling, maar van de hele organisatie. Iedereen moet helder en begrijpelijk kunnen communiceren en schrijven. Ik begeleid organisaties en mensen daarin.

Wat kan ik voor ú doen?
Wilt u kennis met me maken om te kijken wat ik voor u kan doen? Ik kom met plezier een keer met u praten!

Laten we een afspraak maken via
06 29565852 of ben@reefcommunicatie.nl

Wat kan ik voor ú doen? Bel 06 29 56 58 52 of mail naar ben@reefcommunicatie.nl

versterken schrijven trainen kijken kennismaken